Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ.


Το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Ώρας της Φωκίδας για την απόφαση για τα Τουμπανάρια έρχεται να βάλει τέλος στην "αγωνία" πολλών.
Κάποιοι που μερικές ημέρες πριν, μας είπαν ότι λαϊκίζουμε και μας αποκάλεσαν  "αδιάβαστους" στο Δημοτικό συμβούλιο, αφήνοντας ταυτόχρονα να εννοηθεί ότι περιμένουν την συγκεκριμένη απόφαση του συμβουλίου των εφετών Λαμίας για να προχωρήσουν σε άλλου είδους ενέργειες. Σήμερα τί έχουν να μας πούν;
Δυστυχώς γι'αυτούς η απόφαση είναι καταπέλτης. 
Το βούλευμα στέλνει όλους τους κατηγορούμενους για την υπόθεση στα Τουμπανάρια σε κανονική δικάσιμο μαζί με τον απερχόμενο Δήμαρχο Φουσέκη Νικόλαο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για μια πιθανή υποψηφιότητά του στις εκλογές του Μαίου, διότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία  η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει  να θέσει σε αργία το Δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...