Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

"Ευχαριστούμε τους…Γερμανούς" τάδε έφη ο υπουργός Υγείας Σ. Α. Γεωργι άδης !!!

adonisΓράφει ο petrosdiver.
Αυτός που φοβόταν μην του κλέψει η Τρόϊκα την δόξα, σήμερα δείχνοντας το αλτρουιστικό του πρόσωπο, απλά χαρίζει όλη αυτή την δόξα της επιτυχημένης του πορείας στο υπουργείο υγείας, παραδίνοντας  δημοσίως τα διαπιστευτήριά του στον Γερμανό ομόλογό του κ. Χέρμαν Γκρέχε και ευχαριστώντας τον για τη βοήθειά που μας προσφέρουν οι Γερμανοί στον τομέα της υγείας. 
Και αυτό όταν όλοι γνωρίζουν την τραγική κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της χώρας.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του υπουργού, που  έγιναν μετά τη συνάντηση που είχε με Γερμανό ομόλογό του. 
Ο κ. Γεωργιάδης αφού έπλεξε το εγκώμιο του κ. Γκρέχε “ομολόγησε” ότι όλο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα «...δε θα μπορούσαμε να το κάνουμε, χωρίς τη βοήθεια των επαγγελματιών της υγείας από τη Γερμανία και την πλήρη υποστήριξη από το Γερμανικό Υπουργείο Υγείας, το οποίο είναι μαζί μας σε κάθε βήμα».
Και όταν αυτό το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, θα παρέχονται στους Έλληνες  πολίτες πολύ καλύτερες υπηρεσίες υγείας από ό,τι στο παρελθόν, «ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα και σεβόμενοι τα χρήματα του ελληνικού Λαού», σημείωσε ο υπουργός.
Εμείς πάντως απ' την πλευρά μας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε και τον κ. υπουργό, τους πολιτικούς του προϊσταμένους και τους φίλους μας τους Γερμανούς ότι δεν ξεχνάμε το καλό που μας κάνουν και θα φροντίσουμε στις προσεχείς εκλογές να τους το ανταποδώσουμε με την ψήφο μας...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...