Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ευρωκάλπη και Πατριδογνωσία

20140421-161325.jpgΟι μνημονιακοι εχουν ηδη παραδωσει τα κλειδια της χωρας Εχει εκλειψει η ανεξαρτησια και εχουν καταλυθει οι νομοι Λειτουργουμε με ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ Αν ημουν Μερκελ με αυτους τους υπερμνημονιακους τσολιαδες εδω θα φορολογουσα την ιδιοτητα του Ελληνα να τελειωνα μια και καλη.
Απαντησε σ αυτη την ερωτηση: – O Ευρωβουλευτης ειναι πρωτα Ευρωπαιος ή πρωτα Ελληνας, πως αποδεικνυεται και ποια η εμπειρια μεχρι σημερα?
Διαχρονικες σοβαροτατες ευθυνες. τους ανοιγαμε τα ματια και αυτοι βελαζαν… ειδικα πολλοι “αντιμνημονιακοι”

Θυμασαι τον Παπαδημο? Πως στον φυτεψαν να σε χρεοκοπησει και να κανει πλιατσικο psi? Γνωριζεις τι κανουν Ρομπαϊ και Μπαροζο χωρις να ρωτουν?

Θα σε στειλω τσαντισμενο στην Ευρωκαλπη. =οσο ειχες ψηφισει να σε εκπροσωπει ο Παπαδημος, αλλο τοσο εχεις ψηφισει Ροπμαϊ & Μπαροζο! Που πας?

Σαμαρας: «Πιάσαμε πάτο, και τώρα μπορούμε μόνο να ανέβουμε και θα ανέβουμε» – βοθρου αναβασις

Οι δικοι μας φταινε, ή η Μερκελ που προστατευει τους Γερμανους πασει θυσια των αλλων?  Χανετε τον στοχο= με λαθος οπλα για λαθος εχθρο σε λαθος πεδιο μαχης!
Συριζα: διλημμα εκλογων = «Ελλάδα ή Μέρκελ» τεραστιο στρατηγικο λαθος.

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: Με τον Παπανδρέου δουλεύαμε υπογείως πολλούς μήνες πριν για να φέρουμε το ΔΝΤ στην Ελλάδα!

ΔενΣαμαρας: «Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα. Δεν έχουμε δημοσιονομικό έλλειμμα, Δεν έχουμε χρηματοδοτικό κενό» Δεν ψηφιζω ψευτες. Το Νεο Ράιχ κυβερνάται απο φυτευτα Γερμανοσκυλα, σε όλες τις καίριες θέσεις. Δεν αντιδρά κανεις. Όλοι νομίζουν οτι βολευτηκαν με ασφαλεια!
Στην Ευρωπη στήνεται έντεχνα το Νεο Ράιχ. Δεν αντιδρά κανεις=Δογμα Σοκ+Απειλές. Το Νεο Ράιχ θα πάρει αιχμαλώτους 350 ανθρώπους
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο καψονι απο το κοινωνικό μέρισμα Σαμάρα. 1/7 το παιρνει και θα του το πάρουν πίσω Ιούλιο τριπλάσιο. Τέτοια ξεφτιλα.
Ο Ποταμης ομολογει οτι θα γινει δεκανικι… ΕΣΥ θα πας να ψηφισεις άλλο ενα δεκανικι της Μερκελ στην ευρωβουλη? ΠΟΙΟΣ θα σε προστατευσει?
Γνωρίζουν ότι η κάλπη των ευρωεκλογών θα καταγράψει τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου τους…

δόλιο εύρημα: Έβαλαν τις πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ  να αρχίσουν πριν από τις ευρωεκλογές (την Τρίτη 20 Μαΐου)!!!

ΣΟΥ ΛΕΝΕ – ΣΗΜΕΡΑ – ΟΤΙ ΕΑΝ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙΣ ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ??

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» Ανδρέας Κάλβος(Έλληνας ποιητής)

Η ασημαντότητα βγαίνει μπροστά.Πουλάει «ιδεολογίες»,«νέες ιδέες», «εκσυγχρονισμό της πολιτικής ζωής»,«πόλεμο με το παλιό και το κατεστημένο»

Εδω εφαρμοζεται δικαιο δυναμεων κατοχης.

Τα νεα Δανεια ( 245δις ευρω ) ειναι Αναγκαστικα, Κατοχικα και Καταχρηστικα…εως και επαχθη !

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ…..ΠΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ? 

Πόρτα Πόρτα

Δημήτρης Κ. Καμμένος

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ανεξάρτητοι Έλληνες

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...