Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16.000/ΜΗΝΑ

neoliberalismo
Κώστας Λιανίδης
Κάποιοι στο Δημόσιο παίρνουν 15 και 16.000 το μήνα και κάποιοι 500-700 €.
Για τους Έλληνες νεοφιλελεύθερους πρέπει να απολυθούν οι δεύτεροι και να πάρουν τις δουλειές τους οι ιδιώτες φίλοι εκείνων που παίρνουν τους μισθούς των 15 κ 16.000.
Οι ιδιώτες φίλοι θα προσλάβουν άλλους, πιο εξαθλιωμένους έλληνες ή αλλοδαπούς, που θα εργάζονται περισσότερο και θα παίρνουν λιγότερα απο 500-700 €.
Με αυτό τον τρόπο μειώνονται τα χρήματα που ξοδεύει το κράτος (άσχετα απο το απο ποιον κοβονται/στερούνται αυτά τα χρήματα), και δε χτυπάμε και το τρισάγιο κεφάλαιο που τόσο κοπιάζει για την πολυπόθητη ανάπτυξη.
Άλλωστε, όπως είπε κι ο σερ Γκίκας Χαρδούβελης «οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι δεν έχει πια δωρεάν γεύμα».
Εκτός κι αν τρως σούσι σε κανενα υπουργείο, πετσοκόβοντας τους μισθούς και τις συντάξεις των κορόιδων θα προσέθετα εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...