Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΤΟ "ΚΕΡΔΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.

Γράφει ο petrosdiver.
Ο ανασχηματισμός απέφερε στην ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ 13 συνολικά "καρέκλες", με 4 υπουργικούς θώκους, 4 αναπληρωτές υπουργούς και 5 υφυπουργούς,  στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο. 
Απότέλεσμα που έκανε κάποιους Νεοδημοκράτες βουλευτές να "ανέβουν στα κάγκελα".  Και κάποιους Πασόκους να γλείφουν ακόμη τα παπούτσια  του Μπένι  μήπως και γίνει κανένα θαύμα της τελευταίας στιγμής.
Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Βουβουζέλο σε σχέση με τα ποσοστά που διαθέτει. Τόσο καλό μάλιστα που δεν το άντεξε ούτε ο ίδιος, κι από την μεγάλη συγκίνηση κατέληξε στο νοσοκομείο. 
Παρ' όλα αυτά στάθηκε, για ακόμη μια φορά, μεγαλόψυχος και γενναιόδωρος και άφησε την θέση  του Πρωθυπουργού στον Αντωνάκη, για να μην τον ενοχλεί κατά την άσκηση τον καθηκόντων του.
Η δεύτερη σε επιτυχία επιλογή του Βουβουζέλοανασχηματισμού θεωρείται αυτή του πρώην επιτυχημένου υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. 
Αυτή την φορά όμως θα εφαρμόσει την συνταγή της επιτυχίας στο Υπουργείο Παιδείας. Η επιτυχία, δεν το συζητάμε καθόλου, είναι εξασφαλισμένη από τώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσει εαυτόν ή την χώρα, παραβαίνοντας τις επιταγές της Τρόικας.
Τώρα εάν στο τέλος της θητείας του θα υπάρχουν ακόμη σχολεία ή μαθητές αυτό είναι ένα άλλο δευτερεύον ζήτημα.
Ακολουθούν όλες οι υπόλοιπες επιτυχημένες επιλογές όπως αυτή του "αδιάβαστου" στο υπουργείο Υποδομών, της Φώφης στο Αμύνης, κλπ κλπ.  
Στο δια ταύτα τώρα, τα ονόματα είναι:

- ΥΠΟΥΡΓΟΙ:


Ε. Βενιζέλος (Εξωτερικών), Α. Λοβέρδος (Παιδείας), Μιχ. Χρυσοχοιδης (Υποδομών) και Γιάννης Μανιάτης (Περιβάλλοντος).



- ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:


Φ. Γεννηματά (Αμύνης), Ε. Χριστοφιλοπούλου (Δ. Μεταρρύθμισης)


Λ. Γρηγοράκος (Υγείας) και Π. Κουκουλόπουλος ( Αγρ. Ανάπτυξης)


- ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ:


Δ. Κούρκουλας (Εξωτερικών), Β. Κεγκέρογλου (Εργασίας),


Γ. Ντόλιος (Εσωτερικών), Α. Γκερέκου (Πολιτισμού)

και Οδ. Κωνσταντινόπουλος (Ανάπτυξης).

Οδ. Κωνσταντινόπουλος (Ανάπτυξης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...