Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Οι μηχανικοί της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας "μετακομίζουν" στα... ΚΕΠ (!!!) και η ασφάλεια των πτήσεων πάει ..."περίπατο".

Οι μηχανικοί της ΥΠΑ φεύγουν (για τα... ΚΕΠ!), τα «αερο-σαπάκια» έρχονται!Μετά τα συνεχή αεροπορικά δυστυχήματα των τελευταίων ημερών και την παγκόσμια ανησυχία που έχουν προκαλέσει, εύλογο είναι το ερώτημα που προκύπτει για το επίπεδο της ασφάλειας των πτήσεων και στην πατρίδα μας, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης.
Στον...  αέρα λοιπόν βρίσκεται η ασφάλεια των  πτήσεων, µετά την απόφαση των υπουργών Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης Κυριάκου Μητσοτάκη να αποψιλώσουν την ΥΠΑ,  να θέσουν σε διαθεσιµότητα τους µηχανικούς αεροσκαφών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και να τους µετακινήσουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ώστε να βάζουν σφραγίδες και στα δικαστήρια για να εκτελούν υπηρεσίες κλητήρα!

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ Το ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...