Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΗ H ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Ομόφωνα ζητά την αποπομπή του Γεωργίου!

γεωργιου παπακωνσταντινου

Ομόφωνα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής εκφράζει τον προβληματισμό της για την παραμονή του Ανδρέα Γεωργίου στη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, την ώρα που με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα

ελλείμματα του 2009.
Παράλληλα, η επιτροπή σήκωσε ασπίδα στην δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας θεσμική εκτροπή και απαράδεκτες τις δηλώσεις του κυρίου Ανδρέα Γεωργίου κατά της δικαιοσύνης, ειδικά από την στιγμή που ειναι υπόδικος και θα κριθεί από αυτή.
Η εισήγηση του Προκόπη Παυλόπουλου τέθηκε προς ψήφιση και έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη της επιτροπής γεγονός που καθιστά πλέον την παραμονή του κυρίου Γεωργίου στην θέση του όχι απλώς απαράδεκτη, αλλά θέτει και όσους τον διατηρούν εκεί ως συνυπεύθυνους.

Η απόφαση αυτή είναι ιστορική διότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, είδαμε διακομματική σύμπνοια, όχι προς την κατεύθυνση παράδοσης της χώρας, αλλά προάσπισης των εθνικών συμφερόντων.
Ας γίνει προπομπός αυτή η εξέλιξη για την παραδειγματική τιμωρία όσων συνασπίσθηκαν για να οδηγήσουν την χώρα στον όλεθρο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...