Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο ηγέτης της Τσετσενίας R. KADYROV απαντά στις μαύρες λίστες της Ε.Ε. με δικό του μαύρο κατάστιχο.

ramzan_kadyrov_chechenskaya_respublika

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο μετριοπαθής Πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ , αντί να θεωρείται από την Ε.Ε. ως παράδειγμα μουσουλμάνου ηγέτη που όπως και ο δολοφονημένος πατέρας του, αντιμάχεται την ισλαμική τρομοκρατία, φιγουράρει στη λίστα των “ανεπιθύμητων” για την Ε.Ε. προσώπων.

 Ως απάντηση στον διευρυμένο κατά 18 ονόματα κατάλογο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Καντίροφ δημιούργησε και τη δική του «μαύρη λίστα» , η οποία περιλαμβάνει:

  • τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Houssein Οbama

  • τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Manuel Barroso

  • την Επίτροπο της Ε.Ε. για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, Catherine Ashton

  • τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz

  • τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy.

khkvkvvf Ο Καντίροφ ανακοίνωσε ότι από 27 Ιουλίου θα απαγορεύεται στους ως άνω πολιτικούς να εισέλθουν στο έδαφος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας και θα παγώσουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί και θα δημευθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία .

 Ο ηγέτης της Τσετσενίας τόνισε   ότι: ” ΗΠΑ και ΕΕ είναι άμεσα υπεύθυνες για τους θανάτους στη Λιβύη, τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Ουκρανία” ενώ αποκάλεσε την πολιτική τους “κρατική τρομοκρατία κατά των χωρών και των λαών.“

jkbvhv

(zvedatv/itartass)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...