Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

H Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Θεμάτων (AIPAC), η μόνη εξήγηση για την ανικανότητα και τον ηθικό ξεπεσμό της Αμερικάνικης πολιτικής για το Ισραήλ

Την διερεύνηση διάπραξης εγκλημάτων πολέμου, κατά την στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, αποφάσισε το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΟΗΕ), με στόχο να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Η διεθνής έρευνα αποφασίστηκε έπειτα από ψηφοφορία με 29 υπέρ- κυρίως από αραβικές, μουσουλμανικές και αναπτυσσόμενες χώρες- μία κατά (ΗΠΑ) και 17 αποχές (χώρες της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης).

 Να επιβληθεί άμεσα στρατιωτικό εμπάργκο στο Ισραήλ ζητούν προσωπικότητες που έχουν βραβευθεί με Νόμπελ Ειρήνης και άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, καθώς και βουλευτές και συνδικαλιστές από πολλές χώρες του κόσμου.

Το ρεπορτάζ και η λίστα των ονομάτων που δημοσίευσε ο Guardian... ΕΔΩ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης (30 Ιουλίου), εκτός από τη μακρά λίστα των θυμάτων, από τα ισραηλινά πυρά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Γάζα, περισσότερα από 2.700 σπίτια, ενώ άλλα 3.275 έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Συνολικά 119 σχολεία, 18 Κέντρα Υγείας, 2 νοσοκομεία, δρόμοι, στάδια-γήπεδα, πύργοι κινητής τηλεφωνίας, αστυνομικά τμήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, έχουν καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς Ισραηλινών. Στους πάνω από 1.360 νεκρούς και 7.500 τραυματίες Παλαιστίνιους, το 1/5 είναι παιδιά.

KALAMI USA 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...