Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σε πλήρη εξέλιξη στο Αιγαίο ο «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» …Ενώ οι Τούρκοι λύσσαξαν!

παρμενιων

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η Διακλαδική Άσκηση στο Αιγαίο με τις πολεμικές Μονάδες του Στόλου να είναι σε πλήρη Πολεμική διάταξη στα νερά του Αρχιπελάγους!


Σήμερα  ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης  ΠΝ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες ναυτικών μονάδων, στο πλαίσιο της ασκήσεως ‘’ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014’’.  

    ploio4

Ειδικότερα, ο Αρχηγός ΓΕΝ επέβη στο Αρματαγωγό (Α/Γ) ΡΟΔΟΣ, στις κανονιοφόρους (Κ/Φ) ΚΑΣΟΣ και ΜΑΧΗΤΗΣ, στο πλοίο φάρων (ΠΦΑ) ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ και στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) ΜΠΛΕΣΣΑΣ, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε εγκαταστάσεις του Ναυτικού Σταθμού Σκύρου (ΝΑΣΣΚΥ)...Ενώ η νύχτα προβλέπεται μακρινή !

Ενώ την ίδια ώρα είχαμε πληθώρα παραβιάσεων από τα Τουρκικά Κατασκοπευτικά CN-235 που κυριολεκτικά λύσσαξαν ψάχνοντας το Αιγαίο και προέβησαν σε 30 Παραβιάσεις !

5790-b-2011042795359-kzy-16

Εκτός των δύο Καταγραφικών αεροσκαφών είχαμε και την πτήση  μαχητικών Ελικοπτέρων χωρίς όμως να προβούν σε Παραβιάσεις …

1nkYGB

Οι Τούρκοι ψάχνουν να βρούνε λυσσασμένα  και να καταγράψουν τις συχνότητες των Ελληνικών εποχούμενων» EXOSET» του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύουν σε νησιά του Αιγαίου και μετακινούνται συνεχώς!

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ   :  2 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ        : 2

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ         : -

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ        : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ       : 28

ΕΜΠΛΟΚΕΣ          : -

ΠΕΡΙΟΧΗ               : ΒΟΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ  KAI ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν  σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...