Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Έχουν δεσμευτεί σκληρή λιτότητα, χωρίς έλεος και τέλος»

κουντουρα«Όμηρο των δανειστών» χαρακτήρισε, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρα, την κυβέρνηση, με αφορμή τις δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι.

«Ο Ντράγκι δήλωσε ότι, για να αντλήσει ρευστότητα η χώρα μας μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επιτήρηση. Έτσι ακυρώνει την κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι τα μνημόνια τελειώνουν» τόνισε η κ. Κουντουρά και πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι όμηρος των δανειστών, κι έχει δεσμευθεί για την εφαρμογή σκληρής λιτότητας, χωρίς έλεος και τέλος».

by spitha80 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...