Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μετά το «φιάσκο» με τη Μέρκελ αναζητούν στήριξη από τον Γιούνκερ

γιουνκερΕπίσκεψη στην Αθήνα -τη δεύτερη μέσα σε δύο μήνες- πραγματοποιεί σήμερα ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε άτυπη συνάντηση και γεύμα εργασίας που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να συζητηθεί η πορεία της Ελλάδας προς την έξοδο από το μνημόνιο, καθώς και η μέχρι τώρα εξέλιξη της 5ης αξιολόγησης της οικονομίας.

Άλλα δύο βασικά ζητήματα που αναμένεται να μπουν στο τραπέζι είναι το χρηματοδοτικό κενό για το 2015 και η ελάφρυνση του δημόσιου χρέους.

Στην τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα, στις 4 Αυγούστου, ο κ. Γιούνκερ είχε αναφερθεί στη «μεγάλη μάχη» που έδωσε για να καταφέρει να αντιταχθεί σε όσους ήθελαν να απομακρύνουν την Ελλάδα από το ευρώ.

by spitha80 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...