Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Χέρι – χέρι με τους τζιχαντιστές το Ποτάμι: Βλέπει “εθνική” μειονότητα στην Θράκη!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Το “πολιτικό” κατασκεύασμα (ή σκεύασμα) που προωθήθηκε με κάθε μέσο και τρόπο και που αποτέλεσε την “έκπληξη” των ευρωεκλογών, το Ποτάμι, εγνωσμένης αοριστολογίας και πολιτικής ιδεολογίας, άρχισε να δείχνει τις πεποιθήσεις του και στα εθνικά θέματα και δη εκείνα που σχετίζονται με την Ελληνική Θράκη.

Έτσι, στο συνέδριο που οργάνωσε το Συμβούλιο Διαλόγου του κόματος Ποτάμι στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου, σε ομιλία που έκανε το μέλος του Συμβουλίου Διαλόγου Δρ. Μπουρχάν Μπαράν, μάθαμε πως οι μουσουλμάνοι της Ελληνικής

Θράκης είναι Τούρκοι και είναι χρέος της Ελλάδας να τους αναγνωρίσει και να τους συμπεριφέρεται ως εθνική μειονότητα. Το ότι το “Ποτάμι” γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του (στηρίζοντας – ενισχύοντας τις επιθετικές θέσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής) τη διεθνή Συνθήκη της Λοζάνης, είναι ένα δείγμα της πολιτικής του (απο)κόμματος επί των εθνικών θεμάτων.

Τι είπε στην ομιλία του ο Δρ. Μπουρχάν Μπαράν, την οποία, φυσικά, δημοσίευσε η τουρκόφωνη εφημερίδα “Τρακιανίν Σεσί”, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πηγή GrCitizen

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...