Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά τις τεράστιες επενδύσεις από τους ομογενείς επιχειρηματίες των ΗΠΑ, τώρα και τα ''φωτεινά Ελληνικά μυαλά'' των HΠΑ, θα μας προσφέρουν τα ''φώτα'' τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι μετά από εντολή Σαμαρά και διαταγή Βενιζέλου, που στάλθηκε στην πρεσβεία και προξενεία μας στις ΗΠΑ από τον γάμα-γάμα (Γ.Γ.) του υπουργείου Εξωτερικών, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ''τσακάλια'' των διπλωματικών μας αποστολών, υπό την ηγεσία του Καλαματιανού πρέσβη, κινητοποιήθηκαν και βρήκαν τα ''φωτεινά μυαλά'': Πρόκειται για τους PhD-ήδες, καθηγηταράδες, που έφτιαξαν τον σύλλογο ''Κύκλος Ακαδημαϊκών'' στην Βοστόνη στις αρχές 2014. Και έθεσαν πολύ υψηλό στόχο από την αρχή: ''Να πιάσουν τα ουράνια''. Οι 'Ελληνες ακαδημαϊκοί, μαζί με τους προέδρους Οργανώσεων-Ομοσπονδιών μας με ''αρχηγό'' τον Πέτρο Γαλάτουλα, θα αποτελέσουν την ομάδα ''φωτεινών μυαλών'' από τις ΗΠΑ, που θα πάνε στην Ελλάδα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η είδηση γέμισε χαρά και εθνική υπερηφάνεια την Ομογένεια, που παρακαλεί, γιά την σωτηρία της Ελλάδας, να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ, PhD-ήδες και πρόεδροι, το ταχύτερο, μαζί με τους διπλωμάτες μας.
Το ελληνικό κράτος και οι διπλωματικές του αποστολές, που φημίζονται γιά την εξυπνάδα τους, ερμήνευσαν πολύ σωστά την βαρυσήμαντη δήλωση του πρόεδρου του ''Κύκλου'' και έπραξαν ανάλογα, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στα ''φωτεινά μυαλά''. Η σημαντική δήλωση ήταν:
''...The aim of the Circle is very clear: It can easily be as distinguished an organization as its most distinguished members are. Simply put the aim of the Circle is the SKY.** To that aim we need great ideas, energy and effort. With that such distinguished membership we will have no lack of bright ideas. So let us all join our energies and efforts and work together. We will reach the SKY**, I am sure...  ''.
Μετάφραση: «... Ο στόχος του Κύκλου είναι πολύ σαφής: Μπορεί εύκολα να γίνει ένας διακεκριμένος οργανισμός, όπως διακεκριμένα είναι και τα περισσότερα μέλη του. Με απλά λόγια ο στόχος του Κύκλου είναι η SKY. Για το σκοπό αυτό χρειαζόμαστε μεγάλες ιδέες, ενέργεια και προσπάθεια
Όμως με τόσο  διακεκριμένα μέλη δεν  θα υπάρξει καμία έλλειψη από λαμπρές ιδέες. Ας ενώσουμε λοιπόν τις ενέργειες  και τις προσπάθειές μας και ας δουλέψουμε όλοι μαζί. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο SKY... "».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα μέλη του συλλόγου των Ακαδημαϊκών, μετά από βαθυστόχαστη σκέψη 8 μηνών, βρήκαν το αντικείμενο της πρώτης ξεχωριστής-ασυνήθιστης εκδήλωσής τους, ως αποτέλεσμα των ''bright ideas'' τους: Την παρακολούθηση -τον Νοέμβριο- 6 ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών στην Βοστόνη, μεταξύ αυτών και oι ταινίες ''Μαυρογιαλούρος''(Κωνσταντάρας), ''Ζήτω η τρέλλα'' (Βέγγος).

KALAMI USA 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...