Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κέρδισαν την τρίτη έδρα οι "Πολίτες στο Προσκήνιο" στο Δήμο Δελφών, Ανατροπές στη σύνθεση του ΔΣ.


Γράφει ο petrosdiver.
Τέλος στην αναμονή και την αγωνία έδωσε η απόφαση του εκλογοδικείου Λιβαδειάς, σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής των "Πολιτών στο Προσκήνιο" για την έδρα στο Γαλαξείδι.
 Με την απόφαση αυτή, η τρίτη έδρα που είχαν κερδίσει οι "Πολίτες στο Προσκήνιο" στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, περνά στον Γαλαξειδιώτη νεοεισελθόντα στα της τοπικής αυτοδιοίκησης  και μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Φωκίδος Νίκο Σταντζούρη, αφήνοντας εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης τον επι σχεδόν 3 δεκαετίες αυτοδιοικητικό στέλεχος του Δήμου Δελφών κ. Στάθη Μαντζώρο.
Στον κ. Σταντζούρη ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...