Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δίνουν τα ρέστα τους. Εξαγγγέλουν 10.000 προσλήψεις στο δημόσιο, σε δήμους και ΔΕΚΟ μέχρι τα Χριστούγεννα.

Γράφει ο petrosdiver.
Σας θυμίζει κάτι;;; Εκλογές προ των πυλών ...ίσως; Πανικόβλητη η κυβέρνηση προβαίνει σε ακατάσχετη παροχολογία όπου, όπως και όποτε μπορεί. 
Βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν πάρει την συγκατάθεση ή όχι της μαμάς τρόϊκας, ή πρόκειται πάλι για μια από τα ίδια. Ακόμα θυμόμαστε τις 700.000 θέσεις εργασίας, μετά έγιναν άλλες 300.000 κλπ κλπ με αποτέλεσμα να έχουμε ΜΟΝΟ 1.500.000 ανέργους.
Αυτή την φορά μας πληροφορούν ότι έρχονται έως τα τέλη του έτους διαγωνισμοί για προσλήψεις σε δήμους και ΔΕΚΟ, που θα αγγίξουν τις 10.000 και θα αφορούν  μόνιμο και εποχικό προσωπικό. Τρελάθηκε το αφεντικό και μοιράζει ξανά δουλειές μπας και μαζέψει και κανένα ψηφαλάκι, διότι ως γνωστόν διανύουν περίοδο πολύ ισχνών αγελάδων.  
Προς το παρών μαθαίνουμε ότι όλοι οι Έλληνες από την πολύ ανάπτυξη και την καλοπέραση, έχουν γεμίσει τα αθλητικά κέντρα, γι' αυτό και η κυβέρνηση θέλοντας να τους βοηθήσει κινήθηκε αστραπιαία και αυτή την στιγμή ήδη τρέχουν κάποιοι  διαγωνισμοί για την πρόσληψη 1.232 γυμναστών (!!!). Επίσης δόθηκε το ΟΚ για την πρόσληψη άλλων ...κρατηθείτε 404 ατόμων πανελλαδικά, εκ των οποίων 75 θα είναι συμβασιούχοι για το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, 145 άτομα για υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και 184 άτομα για θέσεις τεχνικών στη ΔΕΗ.
Τέλος σε λίγες ημέρες ΘΑ ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την πρόσληψη μέσω εξάμηνων συμβάσεων 5.396 ατόμων στον χώρο της Παιδείας και το ίδιο διάστημα ΘΑ ξεκινήσουν και οι αιτήσεις για 2.536 θέσεις με συμβάσεις πέντε μηνών στον χώρο της Υγείας
Δεν λέω, καλά είναι να γίνονται προσλήψεις, αλλά θα έπρεπε να μας πούνε και τι θα γίνει με τις 5500 υπαλλήλους που θα πρέπει να απολύσουν μέχρι το τέλος του έτους λόγο μνημονιακών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...