Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: Ενημερωτικό Δελτίο

Φίλοι κ φίλες
Α) Την Παρασκευή 21-11-2014 στις 8μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ιτέας (3ος όροφος) θα μαζευτούμε οι φίλοι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Φωκίδας. Θα συζητήσουμε για όσα κάναμε ως τα τώρα και για όσα μπορούμε να προτείνουμε και να γίνουν από δώ και πέρα.
Θα γίνει ενημέρωση για τις μηνυτήριες αναφορές σχετικά με τις αναθέσεις του Δήμου Δελφών, το συμπληρωματικό υπόμνημα που καταθέσαμε και τις αναγκαίες ενέργειες από δώ και μετά.
Υπενθυμίζουμε ότι η Πρωτοβουλία δεν είναι σωματείο ή οργάνωση ή κομματικό εξάρτημα, και φυσικά δεν διεκδικεί κάτι τέτοιο. Λειτουργούμε χωρίς ιεραρχικές δομές και όποιος προτείνει δράσεις αυτός πρώτος τις αναλαμβάνει εφόσον αποφασιστούν από τους συμμετέχοντες.

Β) Σας ενημερώνουμε ότι οι 595 αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών την ΤΡΙΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, , παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, προχωρούν σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι δηλώνοντας την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους σε γυναίκες θύματα βίας στο δρόμο, στην οικογένεια, στην δουλειά.
Επίσης ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ» ΤΗΣ ΑΛΙΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Η εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε στην Ιτέα μετά τη προβολή της ταινίας από τη κινηματογραφική Λέσχη.
Όσοι μπορούν αξίζει να παραβρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...