Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σε προεκλογικό πανικό οι τρομοκράτες του Μαξίμου

Με την επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας οι κυβερνώντες Σαμαροβενιζέλοι επιχειρούν μια "ηρωική" έξοδο. Πριν θαφτούν κάτω από τα συντρίμμια του δικού τους success story. Το γεγονός αυτό δεν καν την προσπάθεια να το κρύψουν. «Επισπεύδουμε την Προεδρική εκλογή γιατί η Τρόικα σκλήρυνε τη στάση της, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλούσε η αντιπολίτευση, την ώρα που χρειαζόμασταν σταθερότητα και διαπραγματευτική ισχύ," δήλωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Και κατέληξε: "Είτε εκλέγουμε Πρόεδρο και προχωρούμε με σιγουριά, είτε βυθιζόμαστε στην αβεβαιότητα. Είτε το συγκεκριμένο πακέτο, είτε η θολούρα του ΣΥΡΙΖΑ." Αυτό που μας λέει με άλλα λόγια ο κ. Παπαμιμίκος, είναι ότι έτσι και πάμε σε εκλογές, το κόμμα του δεν βλέπει κυβέρνηση ούτε με κιάλι. Παραδέχεται δηλαδή από τώρα την συντριβή του κόμματός του στις εκλογές και την παράδοση της κυβερνητικής σκυτάλης στο ΣΥΡΙΖΑ. Κι επομένως, όπως κάθε κόμμα νομής της εξουσίας, θεωρεί ότι από την στιγμή που θα χάσει την κουτάλα του κρατικού κορβανά θα επέλθει σεισμός, λοιμός, καταποντισμός.
 
Ολόκληρο το άρθρο 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...