Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ….ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ


Γραφει η Σοφία  

Αντώνης Σαμαράς 10/10/2011: 

«ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ»…
…Των δανειστών που είναι η λεηλασία κι η διάλυση της Ελλάδος!
Η λεηλασία της χώρας, η διάλυση κάθε παραγωγικής ικμάδας, η συρρίκνωση των συνόρων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η προδοσία των εθνικών θεμάτων, η φορολεηλασία των ιδιωτικών περιουσιών, ο διωγμός των νέων και των ικανών στο εξωτερικό, η μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων μέσω της δυσπραγίας και της φορολογικής τιμωρίας για όσους κάνουν παιδιά, και η αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού με εισαγόμενους τυχοδιώκτες ομοίου φυράματος με τις πωλητικές εξουσίες, είναι η ασκούμενη πολιτική που ο Σαμαράς, τα δεκανίκια του κι ο κοινοβουλευτικός του συφερτός παρουσιάζουν ως «Σταθερότητα».
Το ξεπούλημα κι η εσχάτη προδοσία, στην οποία επιδίδεστε κατά συρροή και κατά συνείδηση δεν είναι σταθερότητα!
Η δουλεία δεν είναι σταθερότητα!
Ο ενδοτισμός και η ξευτίλα δεν είναι σταθερότητα!
Ο διασυρμός της Ελλάδος δεν είναι σταθερότητα!
Ο στόχος της πολιτικής που θέλουν οι δανειστές δεν είναι σταθερότητα!
-οι δανειστές που ήρθαν αφού οι πράκτορές τους, που κατέλαβαν την εξουσία μετά από διαρκείς, στημένες, πορτοκαλί ταραχές, διόρισαν τον υπάλληλό τους στην διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ και μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009-
Την «σταθερότητα» του τάφου στον οποίον ρίξατε την χώρα μου, να την βάλετε εκεί που ξέρετε, αλήτες.
Δεν έχετε θέση στην βουλή! Έξω προδότες!
Γεωργιάδης:το μνημόνιο είναι επινόηση της κυβέρνησης.

Γεωργιάδης:το μνημόνιο είναι επινόηση της κυβέρνησης.

Να πάρετε δρόμο παράσιτα! Αρκετά φάγατε όλοι μαζί! Την ώρα που φεύγετε χρεώνετε 47.000 ευρώπουλα για τα σέρβις των bmv σας αυτούς, στους οποίους είπατε ανερυθρίαστα, ότι αν δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους για να κάνετε εσείς τα σέρβις σας, ας πουλήσουν τα σπίτια τους!
Ακούτε κορόιδα;;;; Τσιτσιριστείτε! Πουλήστε τα σπίτια σας για να κάνουν σέρβις στις αμαξάρες τους οι σαμαροβενιζέλοι!!!! Αυτή είναι η «σταθερότητα» που πρέπει να τρέμετε μην την χάσετε!
Η σταθερότητά τους στην εξουσία, στην αυθαιρεσία, στην ασυδοσία, στην καταπάτηση των δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων, στην κατάλυση του πολιτεύματος, στην μάσα, στην χλίδα δημοσία δαπάνη και στο trafficking μιας ολόκληρης χώρας, επισείοντας το φόβητρο του χάους!

Ο βιαστής κι ο νταβατζής που μας νοικιάζει στον κάθε μιζοδότη που του τα σκάει, μας λέει ότι αν δεν είναι αυτός να μας βιάζει και να μας κακοποιεί θα υπάρξει χάος και πω πω τι θα πάθουμε!
Ρε άντε από δω!

 by olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...