Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το ...ανέκδοτο που φανερώνει την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα.

O ΘΕΟΣ αγανακτισμένος  με τον νεοέλληνα ''ραγιά'', ο οποίος δέχεται να τον ''τρομοκρατούν'', οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, τα καθεστωτικά MME'' και οι Ευρωπαίοι εταίροι του,  αποδεικνύοντας πόσο μ@λ@κες, δουλοπρεπείς και χαμηλού επίπεδου τους θεωρούν οι ξενόδουλοι ''υπηρέτες των μνημονίων'' , κατεβαίνει στην Βουλή των Ελλήνων και μεταξύ άλλων, τους ανακοινώνει τα εξής: 

"Ακούστε, αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα δισ. ευρώ, ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει. 
Επίσης, αποφάσισα να λύσω τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό και το αλβανικό ζήτημα και στο μέλλον οι λαοί αυτοί θα ζούνε σε απόλυτη αρμονία μαζί σας. 
Τέλος, θα σας υποδείξω συγκεκριμένα μέρη, όπου θα βγάλετε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολύτιμα μέταλλα και θα χαρίσω όλα τα δάνεια των Ελλήνων προς τις τράπεζές τους".
Στο άκουσμα όλων αυτών το ελληνικό κοινοβούλιο σείεται από ιαχές, χειροκροτήματα και αγκαλιάσματα όλων των παρατάξεων.
Ο θεός όμως τους κάνει νεύμα να καθίσουν κάτω και τους λέει: 

"Μισό λεπτό ακούστε και το τελευταίο... 
Θέλω από εσάς όμως να κάνετε και μια μικρή, ελάχιστη παραχώρηση σε όλα αυτά που δίνω στην χώρα που αγαπάτε".
Οι βουλευτές ωρύονται από τα έδρανα ενθαρρύνοντας τον θεό να συνεχίσει και αυτός λέει: 

"Θα ήθελα όσοι έχουν εκλεγεί την τελευταία 20ετία να φύγουν και να μην ξαναβάλουν ποτέ ξανά υποψηφιότητα για βουλευτική ή κυβερνητική θέση". 
Η βουλή παγώνει και οι βουλευτές αποσύρονται για να το σκεφτούν. 
Σε δύο ώρες εκδίδονται πύρινες ανακοινώσεις από τα κόμματα που καταγγέλλουν την επέμβαση ξένου παράγοντα στην χώρα και την ''προώθηση εκβιαστικών διλημμάτων για την υποδούλωση της χώρας και του λαού της'', ενώ πολλά (ξεπουλημένα και μη) ΜΜΕ μιλούν για ''θεσμική εκτροπή, από την χωρίς κανένα λόγω απρόκλητη και θρασύ επέμβαση του θεού στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας''.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν "ξεφύγει" και τρομοκρατούν τον κόσμο. 
Καταλαβαίνετε γιατί οι κάθε λογής σχολιαστές-μελλοντολόγοι των ελληνικών ''καναλιών'' και λοιπών (μνημονιακών) ΜΜΕ, ισχυρίζονται ότι στην περίπτωση που δεν εκλεγεί τώρα μιά ''γλάστρα'' ως πρόεδρος Δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τότε θα έρθει η ¨Αποκάλυψη".
Χολέρα, χρεοκοπία, τρομοκρατικά χτυπήματα, η Μικρασιατική καταστροφή Νο2, σεισμοί, καταποντισμοί και τσουνάμια.
Απόσχιση της Μεσσηνίας και ενσωμάτωσή της κάπου μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης, με παράλληλη μεταφορά των δενρυλίων της στα Ζωνιανά Κρήτης. 
Κατάργηση της μίζας, του ρουσφετιού,της αρπαχτής και της ατιμωρησίας.
Δεν θα μπορέσουμε να ξαναδούμε ΜΕΓΑ, ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ και ΣΚΑΪ, και τι θα κάνουμε χωρις τούρκικα;
Θα κηρυχτεί παράνομος ο ''φραπέ'', ενώ στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μεταμορφωθούν σε καλικάντζαρους, θα απαγορευτεί να κυκλοφορούν με ''κινητό'' στο χέρι. 
Τέλος, ο Η. Ψινάκης και ο Λ. Γαβαλάς μπορεί να βρούν ''τον άνδρα των ονείρων τους'' και να τεκνοποιήσουν, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο Κ. Μητσοτάκης να ευχηθεί σε όλους ''καλή χρονιά με υγεία και χαρά το 2015, '' και να καταστραφεί το σύμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...