Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο πολιτισμός του σκατού. Κυριολεκτικά!!!

by petrosdiver.
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι στην κοινωνία που ζούμε, τις μέρες που διάγουμε, τα έχουμε δει όλα.
Έλα όμως που κάτι γίνεται καθημερινά και μας αφήνει άναυδους !!!
Και αυτή την φορά "τα περίεργα" μας έρχονται, από πού αλλού, από τον πιο ηλίθιο λαό (by all means) τους Αμερικανούς. Η είδηση μας έρχεται από το Βreaking News ie  και μας λέει ότι την "Μαύρη Παρασκευή" όπως την ονομάζουν οι Αμερικανοί, την ημέρα με τις περισσότερες λιανικές πωλήσεις  στην Αμερική, ένα εμπορικό κατάστημα αποφάσισε αντί διαφήμισης να κάνει το εξής. Κατέβασαν από τα ράφια τους όλα τα συνήθη προϊόντα τους και ανέβασαν προς πώληση ένα πράγμα μόνο: Σκατά ταύρου !!! Πουλώντας μάλιστα το κάθε κουτί προς 6 $.
Θέλετε να μαντέψετε τι έγινε; 
30.000 Αμερικανοί μέσα σε μισή ώρα, αγόρασαν τα σκατά, παρ' όλες τις προειδοποιήσεις ότι δεν πρόκειται για αστείο ή κάτι άλλο, πέραν αυτού που αναγράφεται στην ετικέτα, αφήνοντας  στην εταιρία "Cards Against Humanity" το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 180.000 $.
Αφήνω λοιπόν σε όλους εσάς να σχολιάσετε  αυτά τα δίποδα που κυριαρχούν σήμερα στον πλανήτη με την πολιτιστική τους αλαζονεία και τον πολιτισμό του σκατού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...