Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εγκρίθηκε από το Eurogroup η λίστα των μεταρρυθμίσεων

eurogroupΤο «πράσινο» φως έδωσε το Eurogroup στη λίστα μεταρρυθμίσεων που απέστειλε στις Βρυξέλλες η ελληνική κυβέρνηση. Μετά από αυτή την εξέλιξη εγκρίνεται και επισήμως η παράταση τεσσάρων μηνών και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της επέκτασης από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.

Αυτό έκανε γνωστό αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που είχε συγκαλέσει ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...