Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Τι μηνύματα αντάλλαξαν στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας και Λαφαζάνης

ti-minumata-antallaksan-stin-ke-tou-suriza-tsipras-kai-lafazanisΜε καταγγελίες μηνύματα και προειδοποιήσεις κύλησε η πρώτη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Με καταγγελίες μηνύματα και προειδοποιήσεις κύλησε η πρώτη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του ζήτησε εσωτερική σύμπνοια στο κόμμα ενώ κατήγγειλε σχέδιο κύκλων εντός Ελλάδας και εκτός Ελλάδας προκειμένου να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Αριστεράς χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως συνένοχο και εκτελεστικό όργανο και τον Αντώνη Σαμαρά.
«  Στόχος τους είναι να μας πιέσουν τόσο, ώστε να οδηγηθούμε σε απαράδεκτες παραχωρήσεις και να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ασφυξία για την πρόκληση λαϊκής δυσαρέσκειας. Με τελικό στόχο είτε να μας ανατρέψουν, είτε να μας οδηγήσουν σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα τύπου Παπαδήμου, είτε -όπως έγινε με την κυβέρνηση Σαμαρά- να μας δέσουν τα χέρια και να μας ενσωματώσουν» ανέφερε ο κ. Τσίπρας. 
Από την άλλη πλευρά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στην Αριστερή Πλατφόρμα άσκησαν κριτική στην συμφωνία.
Προσεκτικά διατυπωμένη από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που τάχθηκε κατά του να έρθει η συμφωνία στη Βουλή , σκληρότερη από τους Αλέκο Καλύβη και  Αντώνη Νταβανέλο οι οποίοι μάλιστα έθεσαν ως ενός είδους όριο τον Ιούνιο για να «ανατραπεί» αυτό που η κυβέρνηση δέχθηκε με την συμφωνία στο Eurogroup. 
Διαβάστε εδώ  
Ο Γιάννης Μηλιός τόσο με όσα είπε στην Κ.Ε όσο και με νέο άρθρο του επιμένει ότι η συμφωνία δεν επιτρέπει την εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και πως πρέπει να ειπωθεί στον λαό η αλήθεια.
Διαβάστε εδω 
Ο Αλέξης Μητρόπουλος στο ίδιο μήκος κύματος ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει να θεωρεί πως τελείωσε το μνημόνιο και εκτίμησε πως ο Σόιμπλε θα πιέσει μέχρι τέλους.
Στους αντίποδες ο Γ. Δραγασάκης επέστησε σε όλους την προσοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να λειτουργεί με όρους ενιαίου κόμματος και γιαυτό έχουν ευθύνη όλα τα μέλη του. 
Και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς θύμισε ότι η αποδοχή της κυβέρνησης είναι σχεδόν πάνδημη και πως οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες αλλά αναντίστοιχες με το λαϊκό αίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...