Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ:Πρόσκληση σε ενεργούς πολίτες για την υλοποίηση δράσεων προβολής του Δήμου Δελφών. 

Το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού προσκαλεί ενεργούς και ανήσυχους πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν στην υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2015 του Δήμου Δελφών να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20/03/2015. Το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών περιλαμβάνει διάφορες δράσεις, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων/συνεδρίων, η δημιουργία εντύπων και καταχωρήσεων προβολής κ.α. Η συνδρομή των εθελοντών θεωρείταιπολύτιμη, αφού θα προσδώσει έναν πιο προσωπικό και ουσιαστικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων προβολής του Δήμου μας. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν θετική διάθεση και αναπτυγμένη αίσθηση ομαδικότητας. Επιπλέον, η καλή γνώση χρήσης υπολογιστών, η γνώση μίας ξένης γλώσσας και άλλες δημιουργικές και κοινωνικές δεξιότητες, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε λειτουργικές διαδικασίες όπως:
Κειμενογράφοι, 
Μεταφραστές, 
Φωτογράφοι, 
Βιντεολήπτες, 
Γραφίστες, 
Web developers, 
Γνώστες λειτουργίας των social media, 
Διοικητικοί, 
Greeters. 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2265028024, 6945 961931 και στο e-mail: tourism@delphi.gov.gr 
Η καθ’ ύλην αρμόδια Αντιδήμαρχος 
Μαίρη Ανδρεοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...