Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τα "συν" της χθεσινής διαπραγμάτευσης.

by petrosdiver.
Μετά από μια δύσκολη και σκληρή διαπραγμάτευση, ομολογουμένως με προβλήματα, κατάφερε κατ' αρχήν να επιβεβαιωθεί στο ανώτατο δυνατό επίπεδο ότι στην Ελλάδα υπάρχει ανθρωπιστική κρίση, άρα οι πολιτικές λιτότητας απέτυχαν παταγωδώς και είναι χρέος κυβέρνησης και ΕΕ να την αντιμετωπίσoυν. Για τον λόγο αυτό η Κομισιόν δίνει στην Ελλάδα το "πακέτο Γιούγκερ" που ανέρχεται στα 2 δις €.
Η Γερμανία αποδέχθηκε την συμφωνία της 20ης Φλεβάρη.
Έχουμε οριστικό τέλος στο email Σαμαρά - Χαρδούβελη.
Οι μεταρρυθμίσεις θα προταθούν για πρώτη φορά απο την Ελληνική πλευρά και θα είναι για να επουλωθούν οι πληγές της κρίσης και όχι να την βαθύνουν.
Οι Αποστολές των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα θα γίνονται μόνο για την συγκέντρωση τεχνικών πληροφοριών.
Όλα αυτά αποτελούν επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Αλέξη Τσίπρα και όπως είπε και ο Κ. Καραμανλής  σε συνομιλίες που είχε με συνεργάτες του, «ο μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι», εννοώντας προφανώς τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν διαπραγματεύτηκαν σχεδόν ποτέ και απλώς επικύρωναν τις εντολές των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...