Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Κώστας Ζουράρις ξαναχτυπά…

by Cassandra

Επιμορφωτικά σεμινάρια στα αρχαία ελληνικά θα χρειαστούν οι βουλευτές του κοινοβουλίου μας για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι ξεστομίζει ο βουλευτής των Α.Ν.Ε.Λ. της Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Ζουράρις.Στην ομιλία του,στην αρχαίζουσα όπως πάντα αναφέρθηκε στα αναπαραγωγικά όργανα του αντρός λέγοντας χαρακτηριστικά :

“Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι «τα κράτη έχουν συνέχεια». Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...