Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Γ.Βαρουφάκης προς δανειστές: "Εσείς κρατάτε το όπλο της ρευστότητας κι εμείς του δημοψηφίσματος - Αλλά δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στους ανόητους"!

Ολοκληρώθηκε μετά από μαραθώνια συζήτηση οκτώ ωρών η πρώτη συνεδρίαση του Brussels Group (Oμάδα των Βρυξελλών) ανάμεσα στους εκπροσώπους των δανειστών και την ελληνική κυβέρνηση Στη σύσκεψη, συμμετείχαν στελέχη οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ και, για πρώτη φορά, του ESM/EFSFS.

Το Brussels Group θα συζητάει τα τεχνικά ζητήματα της πολιτικής των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί στο  Eurogroup και όποτε χρειάζεται θα εξουσιοδοτεί ομάδες για συλλογή δεδομένων που θα έρχονται στην Αθήνα και θα λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.
Οι τεχνικές ομάδες που θα έρχονται στην Αθήνα δεν θα είναι στα υπουργεία ή στις υπηρεσίες του κράτους.
Και όλα αυτά υπό τον ... τρόμο του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα σε περίπτωση που αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις και οι δανειστές επιμείνουν στην εξόντωση της χώρας.
Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης κάνοντας για άλλη μια φορά αυτό που γνωρίζει καλύτερα, να εφαρμόζει την πράξη την θεωρία των παιγνίων στην Οικονομία, προειδοποίησε με συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίκτυο ότι «Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα δημοψήφισμα, αυτό προβλέπεται από το Σύνταγμα»!
Και στέλνοντας σε όλη την ευρωζώνη ισχυρές εκκενώσεις ηλεκτρικού ρεύματος...

Ολόκληρο το ρεπορταζ στο Τμημα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...