Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΤΑ «ΔΩΡΑ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

by Cassandra

Οργή και ανησυχία στους κόλπους της Ε.Ε. έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Τσίπρα στη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας σχεδιάζει ένα πακέτο δώρων προς τον Αλέξη Τσίπρα στο οποίο αναμένεται να υπάρχει και η έξοδος από το εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων που εισάγει η Ρωσία από την Ελλάδα.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού, η Ρωσία δεν αποκλείεται να προτείνει στον Έλληνα πρωθυπουργό τη δημιουργία ελληνορωσικών εταιρειών, για την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρωσία πιθανόν να προχωρήσει σε μία κίνηση έκπληξη και να χαρίσει στην Ελλάδα τα πρόστιμα για τη μείωση της κατανάλωσης του ρωσικού φυσικού αερίου.
Πάντως, ο κ. Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Πούτιν, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συνάντηση των δύο η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ενώ επανέλαβε πως δεν έχει υπάρξει κανένα αίτημα της Αθήνας προς τη Μόσχα για οικονομική βοήθεια.
Μάλιστα, ο κ. Πεσκόφ άφησε να εννοηθεί πως θα συζητηθούν οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Μόσχας, με τον ίδιο να λέει πως η Αθήνα έχει μία εξαιρετικά ψυχρή σχέση προς τη συγκεκριμένη πολιτική.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...