Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Όταν σπέρνεις ανέμους κάποια στιγμή θα θερίσεις θύελλες.

Σε συνέχεια των προσαγωγών και συλλήψεων για τα χθεσινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο, η ΕΥΠ προχώρησε και αυτή στη σύλληψη ενός κουκουλοφόρου ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια.

Πληροφορίες θέλουν την ΕΥΠ εδώ και μέρες να παρακολουθεί ύποπτα για σχέσεις με παραστρατιωτικούς ΝΑΖΙ της Ουκρανίας άτομα, που ήρθαν στην Ελλάδα, με σκοπό το εμπόριο όπλων.  Τελικά ένας εξ αυτών είναι στα χέρια της ΕΥΠ καθώς συμμετείχε φορώντας κουκούλα στα χθεσινά επεισόδια έξω από το πολυτεχνείο. 

Τώρα μπορεί σε κάποιους να φανεί περίεργη  η παρουσία Ουκρανών  ναζί στην Αθήνα και μάλιστα να λαμβάνουν μέρος σε επεισόδια. Ας θυμηθούμε λίγο τι είχε γίνει ένα χρόνο πριν, όταν κάποιοι άνοιγαν τους ασκούς του Αιόλου.  Όταν κάποιοι έτρεχαν να φωτογραφηθούν με τους φασίστες της Ουκρανίας. 

Η φωτογραφία δίπλα τραβήχτηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ευάγγελου ως Υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σαμαρά στο Κίεβο τον Μάρτιο του 2014 με τον προσωρινό πρωθυπουργό της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ ο οποίος έχει κατηγορηθεί πως χαιρετάει ναζιστικά σε διάφορα ενσταντανέ! Τότε ο Ευάγγελος είχε προσφέρει την αμέριστη στήρηξη της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Να σημειωθεί ότι την εποχή εκείνη η Ελλάδα  ήταν η προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα προφανώς οι Ουκρανοί "φίλοι" μας, μας ανταποδίδουν την επίσκεψη. Και είναι γνωστό ότι όταν σπέρνεις ανέμους κάποια στιγμή θα θερίσεις θύελλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...