Σάββατο 30 Μαΐου 2015

TΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της ΤΡΟΪΚΑ θέλουν απόλυση των καθαριστριών και δεν λένε κουβέντα για τα 618 εκατ. Θαλασσοδάνεια του Βωβού!

by olympiada

Σκοπός τους να διασύρουν την κυβέρνηση και μόνο.
Έχουν βάλει «κόκκινη γραμμή» το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε να απολυθούν οι καθαρίστριες και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που επαναπροσλήφθηκαν με το διάταγμα Κατρούγκαλου. Με αυτόν τον τρόπο, το κράτος λέει θα γλιτώσει περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Και την ίδια στιγμή, χαρίζεται το μεγαλύτερο μέρος από τα δανεια του Βωβού που ανέρχονται σε 618 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή, 200 χρόνια μισθοδοσίας των επαναπροσληφθέντων, πληρωμένα από το αίμα του Ελληνικου λαού μέσω του ΤΧΣ!
Και οι δήθεν «τεχνοκράτες» δεν λένε κουβέντα! Ουτε λέξη!
Διότι εαν στηλιτεύσουν τον κάθε Βωβό, στην ουσία κατηγορούν το μαύρο μέτωπο των «πιστών υπηρετών» τους εντός Ελλάδος. Αποκαλύπτουν την συνεργεια τους στην καταστροφή της χώρας μέσω του πλιάτσικου που έκαναν οι εκλεκτοί τους στην πραγματική οικονομία!
Όταν λοιπόν διαπραγματεύεσαι με τέτοιους απατεώνες, Αλέξη, ετοιμάσου ΚΑΙ για ρήξη με όποιο τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...