Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ; Πάνω από 300.000 αιτήσεις για την ανθρωπιστική κρίση

by netakias.com
Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα σχετικά με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Συνολικά, ο αριθμός των αιτήσεων έφτασε τις 300.226, οι οποίες αντιστοιχούν σε 633.312 άτομα.
Πιο συγκεκριμένα:
140.366 αιτήσεις αφορούν την επανασύνδεση ρεύματος και την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας
90.015 αιτήσεις αφορούν το επίδομα ενοικίου
293.786 αιτήσεις αφορούν την επιδότηση σίτισης
Στη συνέχεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση και η διασταύρωση των στοιχείων όσων έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις και αφού προκύψουν οι κατάλογοι των ωφελούμενων θα αρχίσει και υλοποίηση των παροχών.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου τόνισε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αφού αυτά τα νούμερα αφορούν μόνο την ακραία φτώχεια. Επίσης υπενθύμισε ότι όσον αφορά τη σίτιση θα ακολουθήσει πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) με 135 εκ. ευρώ για τη χρονική περίοδο 2015-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...