Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΟΜΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γράφει η Σοφία.
Μαθαίνουμε ότι η σοβαρότητα της υγείας του κυρίου Γεωργίου, που παραμένει ακλόνητος στην θέση του ακόμα και με την παρούσα κυβέρνηση άγνωστο για ποιον λόγο, δεν του επέτρεψε να πάει στην βουλή να τους διαφωτίσει για το έλλειμμα του 2009.

Κι ενώ η κατάσταση φέρεται να είναι τόσο σοβαρή δεν τον εμποδίζει να υπογράφει πειθαρχικές διώξεις για όποιον δεν κάνει «δημοκρατικά» ό,τι του λέει.
Η αποκαλούμενη δικαιοσύνη παραμένει προκλητικά απαθής αδιάφορη και επιτρεπτική σε κάθε έγκλημα και εσχάτη προδοσία που συντελείται εις βάρος της χώρας. Κι όπως έχει αποδειχτεί βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κομματώδη* κατάσταση για να μην πούμε εγκεφαλικά νεκρή.
Η βουλή ή τέλος πάντων αυτοί από την βουλή που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, έχουν δει ότι ο κυριούλης που δεν μπορεί, δεν μπορεί για αυτούς αλλά για αυτά που τον ενδιαφέρουν είναι περδίκι;;;
Σκοπεύουν να κάνουν κάτι ή θα συνεχίσουν να συνεργαζονται μαζί του και στο δούλεμα, διότι από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοσθεί ο νόμος και να τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Εφαρμόσθηκε και χθες για να εφαρμοσθεί και σήμερα; Άλλα έχουν προτεραιότητα στην πρωτοπορεία… σ’ αυτό μάλλον θα μείνουμε «πατροπαράδοτοι», έτσι λεβέντες;


*(η κατάσταση γράφεται «κομματώδης» γιατί το μη αναστρέψιμο κώμα στο οποίο έπεσε είναι λόγω του κομματισμού των υψηλόβαθμων που την έβαλαν στον γύψο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...