Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ».

Αυτή την στιγμή τα τουιτς ξένων συντακτών, ακόμα και εχθρικών στην Ελλάδα, βρίζουν τον Σόιμπλε και εξοργίζονται με την υποκρισία των λαγών του.
Η Γαλλία βράζει και θεωρεί ότι το έγγραφο του Grexit αποτελεί προσωπική προσβολή στην Γαλλική πρωτοβουλία ενώ για την Φινλανδία λένε: Αντί να σώσουν την Ευρωπη των 60 ετών, προσπαθούν να σώσουν την φινλανδική κυβερνηση των δύο μηνών.
Το Ελληνικό πρόγραμμα παρότι σκληρό, δεν γινεται αποδεκτό. διότι προσπαθεί να διασφαλίσει στο ελάχιστο τα συμφέροντα του απλού πολίτη.
Τα προγράμματα των προηγούμενων πέντε χρόνων απο κυβερνήσεις – απατεώνες όπως είπε ο γερμανος ΥΠΟΙΚ, γίνονταν αποδεκτά γιατί διασφάλιζαν τα συμφέροντα του απλού Αλαφούζου.
Καιρός τωρα να μάθουμε ΠΑΛΙ, ποιός ο λόγος των επισκέψεων Θεοδωράκη, Ντόρας και Χατζηδάκη στις Βρυξέλλες. Η επανάληψη της ιστορίας πλεον παύει να αποτελεί σύμπτωση.
Τσίπρας και Καμμένος ξεβράκωσαν τον Σόιμπλε σε όλη την υφήλιο, παρά το ότι κάποιοι «αντάρτες» προσπάθησαν να κρατήσουν τα βρακιά του στην θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...