Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

by petrosdiver.
Οι απίστευτοι αυτοί τύποι που ευθύνονται για τα περισσότερα κακά και τους περισσότερους πολέμους στον πλανήτη. Αυτοί που έχουν σαρώσει και εξαφανίσει κράτη ολόκληρα και κυβερνήσεις. 
Αυτοί που έχουν προκαλέσει εμφυλίους, πραξικοπήματα και επαναστάσεις.
Αυτοί που έχουν κάνει μια Μέση Ανατολή να μην μπορεί να πάρει ανάσα τα τελευταία 60 τουλάχιστον χρόνια.
Αυτοί που κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και να πετύχουν παγκόσμια κυριαρχία. Αυτοί που τελευταία έχουν αναστατώσει όλα τα νοτιοανατολικά παράλια της Μεσογείου και έχουν δημιουργήσει με τις επεμβάσεις τους και την πολιτική τους το τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα τώρα πετάνε το μπαλάκι στην Ευρώπη, κάνοντάς μας και μάθημα για τις επιπτώσεις των συνεχών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή. Το δήλωσε άλλωστε και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι:
"Η μεταναστευτική κρίση είναι μια περίτρανη απόδειξη... για τον τρόπο που η βία και η αστάθεια στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή δεν αποσταθεροποιεί μόνο αυτή καθαυτή την περιοχή αλλά αρχίζει να έχει επιπτώσεις αποσταθεροποίησης και σε άλλες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης".
Και συνεχίζει αυτός ο απίστευτος τύπος με νουθεσίες προς Ευρωπαίους για το τι πρέπει να πράξουν από δω και πέρα ώστε να μπορέσουν (οι Ευρωπαίοι) να διαχειριστούν το ζήτημα για το οποίο αυτοί είναι υπεύθυνοι.
Ουσιαστικά οι Αμερικανοί βγάζουν την "ουρά" τους απ' έξω απ' το πρόβλημα και μας λένε ψυχρά ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι και μας "προτρέπουν" να βρούμε τρόπους, να  βρούμε πόρους ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. 
Βέβαια συγκλονισμένοι δηλώνουν από το δράμα των προσφύγων οι Αμερικανοί, κατά δήλωση και του Τζος Έρνστ,  που ακολούθησε την δήλωση ενός άλλου μεγάλου "ανθρωπιστή", του Secratery-General του ΟΗΕ-Α (Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών - Αμερικής), Μπα Γκι – Μουν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι είναι
«τρομαγμένος και θλιμμένος από τον θάνατο προσφύγων και μεταναστών»
Ούτε λόγος όμως για τον φυσικό αυτουργό της όλης κατάστασης. 
Ούτε λόγος και για την Τουρκία που διακινεί το μεγαλύτερο μέρος των προσφύγων και των μεταναστών. 
Ούτε λόγος για τους Τούρκους λαθρεμπόρους. 
Ούτε λόγος για την ασυλία και την βοήθεια που παρέχουν οι Τούρκοι στους ισλαμοφασίστες του ISIS που δημιουργούν το εξ ανατολών μεταναστευτικό πρόβλημα και οι οποίοι πολεμούν με τα όπλα που τους έχουν δώσει οι ίδιοι οι Αμερικανοί.
Κατά τα άλλα ξέρουν να νουθετούν εμάς και το πως πρέπει η ΕΕ να διασφαλίσει εκτός των άλλων και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...