Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Sky Greece Airlines: Οι συνηθισμένες ''κομπίνες'' γνωστών ''αεριτζίδων'' Καναδά, με θύματα πάλι Ομογενείς

by KALAMI  
''Σταματά την λειτουργία της'', όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση (28 Αυγ. '15), η αεροπορική εταιρία Sky Greece Airlines. H εταιρία, που την τελευταία εβδομάδα ακύρωσε 3 πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Τορόντο και Νέα Υόρκη, αφήνοντας εγκλωβισμένους στα αεροδρόμια ''Ελευθέριος Βενιζέλος'' και ''Μακεδονία'', περίπου 470 Ομογενείς επιβάτες, στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο γιά ''οικονομικά εμπόδια λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, που οδήγησαν σε δραματική μείωση των εισιτηρίων'' (εννοεί το capital control). Η εταιρία ανακοίνωσε την αναστολή των δραστηριοτήτων της, ενώ συστήνει στους επιβάτες της ''να απευθυνθούν στους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες προκειμένου να εξυπηρετηθούν''. Πριν λίγο καιρό ο πρόεδρός της π. Νικόλαος Αλεξανδρής, δήλωνε ότι οι πτήσεις της εταιρείας έχουν πληρότητα που άγγιζε ποσοστό 92% και τον Αύγουστο... Εξυπακούεται ότι, οι ''εγκλωβισμένοι'', εξαπατηθέντες Ομογενείς, είχαν πληρώσει στο ακέραιο τα αεροπορικά εισιτήρια. Τώρα, οι ''υπεύθυνοι''-μέτοχοι της εταιρίας, κρύβονται.
 

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 
Ο π. Αλεξανδρής, εμφανιζόταν και στο σχήμα μιας άλλης εταιρείας, της Hellenic Imperial Airways, η οποία τον χρόνο 2011 ανακοίνωσε πτήσεις από Καναδά και ΗΠΑ πρός Ελλάδα, με ένα Boeing 747. Η πορεία της έληξε άδοξα λίγους μήνες μετά, αφήνοντας στην Ελλάδα ''ξεκρέμαστους'' εκατοντάδες Ομογενείς, που επέστρεψαν στη βάση τους με άλλες εταιρείες... (O έχων ''λόξα'' με την δημιουργία αεροπορικών εταιριών που ''βαρούν κανόνι'', π. Αλεξανδρής, είναι γνωστός στο Τορόντο ως ''Father Hollywood'' και συνεργάζεται με τον ''σκοτεινό'' μητροπολίτη Καναδά, Σωτήριο, που λέγεται ότι συμμετείχε οικονομικά στην ''αερο-κομπίνα'')



Ο πραγματικός λόγος ακύρωσης των πτήσεων: 
Ο Καναδάς απαιτούσε τα χρωστούμενα (περίπου 250.000 δολ.) γιά την χρήση του αεροδρόμιου του Τορόντο, από την αεροπορική εταιρία, που είχε 5 μετόχους, από Τορόντο και Μόντρεαλ... Ο πρόεδρος της εταιρίας π. Aλεξανδρής παραιτήθηκε πρν δύο εβδομάδες και ανάλαβε ο βασικός μέτοχος (εστιάτορας Τορόντο, ''Octagon'') Κεν Σταθάκης, που τώρα είναι ''εξαφανισμένος''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...