Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ στην Πολωνία την πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που είπε οχι στην Νεοταξίτικη «Συμφωνία του Κιότο»

Η «Συμφωνία του Κιότο» είναι η μεγαλύτερη οικονομίκη απάτη της Ιστορίας, τουλάχιστον μεχρι την έλευση της TTIP. Σαν περίληψη, να αναφέρουμε ότι το σκεπτικό της συμφωνίας είναι η μείωση των «αέριων ρύπων» που προκαλούν το φαινόμενο του Θερμοκηπίου λίγο κάθε χρόνο μέχρι το σχεδόν εκμηδενισμό τους.
Φυσικά επειδή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου ήταν κι αυτό μια απάτη για να «πουλάνε» οικολογία και τελικά ο πλανήτης γίνεται πιο ψυχρός, άλλαξαν την ορολογία σε «κλιματική αλλαγη».
Η «συμφωνία του Κιότο» λοιπον επιβάλει ένα όριο στο πόσο διοξείδιο του άνθρακα CO2 θα παράγουν κι όταν αυτό το όριο το ξεπερνάει μια χωρα πρέπει να πληρώνει πρόστιμο. Στην πραγματικότητα το CO2 ειναι ο λόγος που υπάρχει ζωή στη Γη, μαζί με το οξυγόνο Ο2 κι όμως κατάφεραν να κερδίζουν λεφτά από «αέρα κοπανιστό», ακόμη κι από την…εκπνοή μας! Εκτός των άλλων το CO2 είναι κι απαραίτητα στην αναπνοή των φυτων ώστε να παράγουν Ο2 !
Ετσι οι μεγάλες πρωην Ιμπεριαλιστικές χώρες, που είναι κι οι πιο βιομηχανικές, όταν ξεπερνούν το όριο, απλά «αγοράζουν» αέρα από χώρες του 3ο κόσμου που δεν έχουν βιομηχανία, οι οποίες χώρες του 3ου κόσμου χρωστούν στις Αγορες, οπότε τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογουμένων καταλήγουν να ξεπλένονται σε funds, ενώ οι οικολογικά συνειδητοποιοίμενοι νομίζουν ότι σώζουν τον πλανήτη, αγοράζοντας αέρα κοπανιστό και οι Οικολογικές οργανώσεις κερδίζουν πουλώντας κάτι που «δεν υπάρχει»!
Φυσικά τα όρια της συμφωνίας του Κιότο είναι τόσο ασφυκτικά, που μια χώρα που θα ήθελε να αναπτυχθει βιομηχανικά. όπως η Πολωνία, και η οποία δεν έχει χώρες «υποτελείς» (οικονομικα στην εποχή μας) βρίσκει ότι η συμφωνια αποτελεί τροχοπέδη, υπέρ των βιομηχανικών χωρών που έχουν βρει παραθυράκια, όπως πχ αυτοφυή δέντρα στον Αμαζόνιο πουλώντας το Ο2 που παράγει το δέντρο
Ο νέος συντηρητικός πρόεδρος της Πολωνίας, αρνήθηκε να εγκρίνει την Τρίτη (27 Οκτωβρίου) την τροποποίηση του Πρωτοκόλλου του Κυότο των Ηνωμένων Εθνών που θα απαιτούσε τη χώρα να μειώσει περαιτέρω τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.
Η Πολωνία είναι μια χώρα που εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα. Παράγει περίπου το 90% της ηλεκτρικής της ενέργειας από την καύση άνθρακα.
Ένα think tank περιβαλλοντικής πολιτικής με έδρα τις Βρυξέλλες δήλωσε ότι η εν λόγω απόφαση «παγώνει τη διαδικασία επικύρωσης» σχετικά με τα μέτρα για τη μείωση των εκπομπών μόλις ένα μήνα πριν από τη διάσκεψη-ορόσημο για το κλίμα των Ηνωμένων Εθνών στο Παρίσι.

http://netakias.com/2015/10/30/green-fraud-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...