Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Άδειασμα των Τούρκων απο ΗΠΑ και άνοιγμα του Κρεμλίνου στον Κουρδικό πληθυσμό.

Διπλό "χαστούκι" στην Τουρκία. Το πρώτο έρχεται από εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ ο οποίος χαρακτήρισε το ζήτημα της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους ως θέμα που αφορά τις κυβερνήσεις Τουρκίας και Ρωσίας, κρατώντας αποστάσεις από την Άγκυρα.
Και ακολούθησε από το Κρεμλίνο το άμεσο άνοιγμα της Ρωσίας στον Κουρδικό πληθυσμό. Ένα άνοιγμα με τρία μέτωπα συνεννόησης, αυτό με τους Κούρδους της Τουρκίας, τους Κούρδους της Συρίας και του Ιρακινού Κουρδιστάν.
Για την Συρία η Ρωσική διοίκηση ανακοινώνει συμμαχία με τους Κούρδους μαχητές ενώ θέτει την εναέρια υποστήριξη στην διάθεση τους.
Στο Ιρακινό Κουρδιστάν ήλθε σε επαφή με τους επιτελείς του PUK και το υπουργείο Πεσμεργκά με ατζέντα στρατιωτικής συνεργασίας και προμήθειας υλικού.

Τέλος μετά την διαρροή του βίντεο με τον δολοφονημένο Ρώσο πιλότο, δόθηκε εντολή στις ρωσικές δυνάμεις που μάχονται στην Συρία να συντρίψουν τις θέσεις του αυτοαποκαλούμενου «συριακού απελευθερωτικού στρατου» διακόπτοντας κάθε επαφή ή συνεννόηση .
«Πλέον ο FSA θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση όπως η ISIS και η Ρωσία θα ενεργήσει ανάλογα»




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...