Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Σείεται… Το Οικοδόμημα Κλονίζεται… Ο Γιούνκερ (ΕΛΙΤ) Τρέμει Σαν το Ψάρι…

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
Καθώς και δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες της Ευρώπης (και των ανθρώπων που εκπροσωπούν) παρουσιάζονται ολοένα και περισσότερο δύσπιστοι όσον αφορά το τσουνάμι των προσφύγων που κατακλύζουν τα έθνη τους, προτρέπουν σε εκκλήσεις για την επιβολή περιορισμών σε ταξίδια χωρίς βίζα και σε ένα τέλος στη λεγόμενη συμφωνία Σένγκεν… Από την άλλη μεριά, οι μη εκλεγμένοι ηγέτες της ΕΕ, που παραμένουν προσκολλημένοι στην κεντρική εξουσία τους, όλο και προειδοποιούν για τις συνέπειες των ενδεχόμενων περιορισμών. Σύμφωνα με τον EUObserver, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker προειδοποίησε ότι το ευρώ δεν έχει νόημα αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να το χρησιμοποιήσουν (καταλάβετε τώρα σε ποια βάση έχει στηθεί η προσφυγική κρίση από την Ευρωπαϊκή ΕΛΙΤ)

Έχοντας ήδη ταχθεί υπέρ ενός μόνιμου ευρωπαϊκού στρατού, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε κατά την πρώτη ομιλία του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά τις επιθέσεις στη Παρίσι, ότι το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα θα τεθεί υπό απειλή, αν η βίζα Σένγκεν για ελεύθερα ταξίδια στη Ζώνη αποτύχει.

Ο Γιούνκερ προειδοποίησε ότι το ευρώ έχει νόημα μόνο αν οι άνθρωποι μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα για να το χρησιμοποιήσουν «Αν το πνεύμα του Σένγκεν μας αφήσει … θα χάσουμε περισσότερα από την ίδια τη συμφωνία του Σένγκεν. Ένα ενιαίο νόμισμα δεν έχει νόημα αν δεν υπάρχει η Σένγκεν. Η Σένγκεν αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικοδόμησης της Ευρώπης», τόνισε προσπαθώντας να υπερασπιστεί την «Πολύ Ευρώπη» που έχει καταστρέψει τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας (Ένωση των Εθνών μόνο για τους χαζούς, τους προδότες και τους αρνούμενους να κατανοήσουν την πραγματικότητα)

Το σύστημα Σένγκεν των ανοιχτών συνόρων, βρίσκεται κάτω από την πίεση, με τα κράτη μέλη της ΕΕ να αγωνίζονται για να σταματήσουν η εισροή των Λαθρομεταναστών, μουσουλμάνων, αλλοθρήσκων, προσφύγων, μεταναστών, με τον αριθμό των εκτοπισμένων να έχει βρεθεί σε τέτοια ποσοστά, που δεν έχουν παρατηρηθεί από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Η εισβολή των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη Αποτελεί μέρος του Σχεδίου της ΕΛΙΤ των Παγκοσμιοποιητών της Νέας Τάξης Πραγμάτων με σκοπό να αντικατασταθεί ο γηγενής πληθυσμός και να χαθεί κάθε ίχνος παράδοσης, θρησκείας και πολιτισμού… Πρέπει να τεθούν όλοι κάτω από μια παγκόσμια διακυβέρνηση… Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε η συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ, τα αποτελέσματα της οποίας βλέπουμε στις ημέρες μας… Γι’ αυτό και τώρα τρέμουν οι κατέχοντες την εξουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση… Αν πέσει η συνθήκη, θα καταρρεύσει το ΣΧΕΔΙΟ τους…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...