Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ISIS

Άρθρο του Gerald Warner με τίτλο ‘Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ISIS ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΕ’, που αναρτήθηκε στην ειδησιογραφική ιστοσελίδα breitbart.com παράρτημα Λονδίνου, γράφει ότι τελικά η Τουρκία τράβηξε πίσω και δέχθηκε να αφήσει Κούρδους μαχητές να περάσουν από το έδαφός της από το Ιράκ στη Συρία για μάχες εναντίον των τσιχατιστών όμως προσθέτει όποιος φαντάζεται ότι αυτό αντιπροσωπεύει συνεργασία μιας Νατοϊκής χώρας για βοήθεια να καταπολεμηθεί το λεγόμενο ισλαμικό κράτος θα πρέπει να έχει παραισθήσεις.
Η νεο-οθωμανική Τουρκία πρόσκειται περισσότερο προς την ISIS παρά τη Δύση. Και αφού κάνει μια διεξοδική ανάλυση του πόσο η Τουρκία ΕΊΝΑΙ οππορτιουνιστική και ισλαμική, αναφέρεται στον Βρετανό Πρωθυπουργό κ. Ντέβιντ Κάμερον και γράφει :
«Μία γεωπολιτική ιδιοφυία ήταν απτόητη από μια τέτοια νοοτροπία. Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ήταν πρωθυπουργός μόνο για τρείς μήνες όταν εγκαινίασε την προσωπική του σταυροφορία να φέρει μέσα στην ΕΕ την Τουρκία. Μιλώντας στην ΄Αγκυρα είπε : Είμαι εδώ για ν α εργαστώ για την συμμετοχή της Τουρκίας στην ΕΕ. Και να αγωνιστώ γι΄αυτήν. Ισχυρίστηκε ότι εκείνοι που έφερναν ένσταση σ΄αυτή τη κίνηση « εσκεμμένα δεν κατανοούσαν το Ισλάμ». Ευχαριστούμε Ντέιβ. Αυτό έπρεπε να λεχθεί. Πολλοί από΄εμάς πρέπει να βγούμε έξω με τα χέρια ψηλά και να ομολογήσουμε ότι δεν κατανοήσαμε».
Και συνεχίζει το άρθρο απαντώντας στον Ντέιβιντ Κάμερον. « Δεν κατανοούμε γιατί η ISIS ενεργεί ατιμώρητα μέσα στη Τουρκία, δεν κατανοούμε γιατί ο Ερτογάν απαιτεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από περιοχές της ISIS όταν αυτή δεν έχει αεροπλάνα όταν τα πολεμικά αεροπλάνα είναι το κύριο όπλο των αντιπάλων της . Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Τουρκία το 97% του εδάφους της οποίας είναι στη Ασία, πρέπει να ενωθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αντιλαμβανόμαστε όμως γιατί το κόμμα UKIP πέρσι κάλεσε τον Ντέιβ να εγκαταλείψει την παράφρον καμπάνια του να φέρει αυτή την αμφίβολη χώρα στην ΕΕ και να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες της να πλημμυρίσουν την Βρετανία. Υπό το φώς της πρόσφατης συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι αναγκαίο να συζητηθεί και η συνεχιζόμενη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ».

(Ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/10/22/Turkey-Is-Complicit-with-ISIS-and-Unfit-to-Join-the-EU)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...