Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Tα κομματόσκυλα ζουν και βασιλεύουν: Μα τον Άγιο Μητσοτάκη, «Εγώ δεν ανήκω σε κόμμα» κραύγασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Κόλαση λοιπόν έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μεταξύ του οικοδεσπότη και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη. Στο εξωφρενικό βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ, ειπώθηκαν τα… πρωτοφανή από τον κρατικοδίαιτο αρχισυνδικαλιστή:
  • Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, η ΔΕΗ δεν είναι δημόσιο (!!)
  • Τα κινήματα «δεν πληρώνω» βούλιαξαν την χώρα (αναφερόμενος στον δύστυχο άνεργο τρίτεκνο που του έκοψαν το ρεύμα)
  • Και το κορυφαίο: «Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα»! Προφανώς την φωτογραφία του Μητσοτάκη στο γραφείο του την έχει για εικόνισμα.
Φυσικά και η αποκάλυψη του Ολυμπία για την στήριξη των κρατικοδίαιτων που πήραν το κολοσσιαίο δάνειο – σκάνδαλο, στην κυρία Μπακογιάννη είναι απολύτως συμπτωματική.
Για να τελειώνουμε λοιπόν με την φαρσοκωμωδία των κρατικοδίαιτων που έζησαν και ζουν μία ονειρεμένη ζωή ως εργαζόμενοι και ως συνταξιούχοι στην υγειά του ραγιά, η κυβέρνηση οφείλει να αναδιαρθρώσει την ΔΕΗ ώστε να λειτουργεί αποφέροντας όφελος για το δημόσιο και την δυνατότητα στήριξης των κοινωνικά αδυνάτων. Η ΔΕΗ λοιπόν θα πρέπει να αμοίβει τους πραγματικά εργαζόμενους, τους εναερίτες, τους ανθρώπους που πραγματικά παράγουν και όχι τις στρατιές κομματόσκυλων, συνεργαζόμενων εργολάβων, λοιπών επιτήδειων προμηθευτών κλπ κλπ. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ευρώ για πέταμα. Ούτε καν για «ημέτερους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...