Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η UniCredit πετάει στο δρόμο 18.200 εργαζομένους γιατι τα ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ θα’ναι 5,3δις αντί για 6,6δις

Βάσει στοιχείων ενεργητικού οι προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της το 2018 θα ειναι στα 5,3 δις € κι όχι από 6,6 δις. €
Ετσι για να μην χάσουν τα bonus, αποφάσισαν να απολύσουν 18.200 άτομα απο την Τράπεζα.
Η UniCredit στοχοθετεί μια μείωση κόστους ύψους 1,6 δισεκ. € και ως τα τέλη του 2016 ανέφερε ότι είτε θα κλείσει είτε θα αναδιαρθρώσει μονάδες της που έχουν κακές επιδόσεις, όπως η θυγατρική της που δραστηριοποιείται στη λιανική τραπεζική στην Αυστρία και η διεύθυνσή της που δραστηριοποιείται στις χρηματοδοτικές μισθώσεις (leasing) στην Ιταλία. Η μείωση του κόστους θα αντισταθμιστεί με την δαπάνη 1,2 δισεκ. € σε τεχνολογικά μέσα. Οι υπάλληλοι της τράπεζας θα μειωθούν σε περίπου 111.000 το 2018, διευκρίνισε η διοίκηση της UniCredit.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...