Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

AΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ..ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ!!!

Το dioptranews.com, φέρνει στην δημοσιότητα κατ’αποκλειστικότητα, επίσημο έγγραφο του τουρκικού στρατού [βλ.φώτο] το οποίο δίνει την άδεια στους Τούρκους στρατιώτες να ανοίγουν πύρ κατά Κούρδων πολιτών!!!!
Το υπ’αριθμόν 84933840-3000-350-15, απόρρητο έγγραφο παραδόθηκε στην  172η Τουρκική ταξιαρχία στις  30 Ιουλίου του 2015 και εκδόθηκε απο την Τουρκική στρατιωτική διοίκηση σε Cirze/Sirnak.To 6 σημείων έγγραφο δίνει κατευθυντήριες γραμμές στους διοικητές ώστε » να ενθαρρύνουν τους στρατιώτες τους να χρησιμοποιούν τα όπλα κατά πολιτών, χωρίς να έχουν άγχος πως θα τους τιμωρήσουν!!!
Στο σημείο 4 το έγγραφο καλεί τους Τούρκους στρατιώτες «να μην διστάσουν να πυροβολήσουν, κανείς να μην θέσει σε κίνδυνο την επιβίωση του κράτους και του έθνους,με τον δισταγμό στην χρήση όπλων,βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους προδότες του έθνους..» Και συμπληρώνει η απόρρητη διαταγή γενοκτονίας..» μην δείξετε καμία αυτοσυγκράτηση απέναντι τους [εννοεί τους Κούρδους], το έθνος διέρχεται πολύ μεγάλο κίνδυνο!!!
Με αυτά τα δολοφονικά αιμοσταγή υποκείμενα, που τις γενοκτονίες τις κάνουν για πλάκα,απεργάζονται κάποιοι στην Κύπρο και Αθήνα διάλυση της Εθνικής Φρουράς και δήθεν..λύση του Κυπριακού!!!!

cx56ybnwyaaiqa

dioptra-news

1 σχόλιο :

indeparki@gmail.com είπε...

Παντοτε Φιλε μου το ΤΕΡΑΣ εχει το ιδιο προσωπο ο ΣΙΩΝΗΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,,!!!!!!
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΞΕΝΩΦΟΝΩΝ ΣΙΩΝΗΣΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΥΦΛΑ ,,,!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΙΑ,,,,,!!!!!
ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΗΜΟΥΣ ,,,,!!!

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...