Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση Ημερίδας Συλλόγου Απανταχού Αμφισσέων

Ο Σύλλογος των απανταχού Αμφισσαίων (Πρόεδρος & Διοικητικό Συμβούλιο) σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει με θέμα ΕΛΙΑ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ την 17η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του Δήμου Δελφών (πλατεία Κεχαγιά στην Άμφισσα.
Το συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο κύριος Καραδήμας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος του Συλλόγου ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ), καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Θα μιλήσουν οι ειδικοί για την ελιά και το λάδι:

Κέντρος Γεώργιος, Μαστρογιάννης Ιωάννης, Τζαβαλής Ηλίας, Θεοχαρόπουλος Ιωάννης, Γαζής Γεώργιος, Ξηρός Ηλίας.

Ταυτόχρονα με την ομιλία, θα γίνεται χρήση διαφάνειας/ video για καλύτερη ενημέρωση των ακροατών.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Είσοδος δωρεάν.

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ομιλητές:
  • Καραδήμας Κωνσταντίνος, προλογίζει ο Πρόεδρος.
  • Παναγιωτόπουλος Θ., προλογίζει ο Δήμαρχος Δελφών.
  • Γαζής Γεώργιος: Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου: "Το προφίλ του νέου αγρότη - Το ελληνικό ελαιόλαδο.
  • Ξηρός Ηλίας, Διευθυντής της Ενώσεως Γεωργικών Προϊόντων: "Η πρόσφατη καταστροφή του ελαιώνα της Άμφισσας από τη φωτιά. Αφύπνιση/ αποζημιώσεις".
  • Τζαβαλής Ηλίας, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,"Εισαγωγή στο θέμα της ελιάς: Στοιχεία και προοπτικές ανάπτυξης".
  • Θεοχαρόπουλος Ιωάννης, Γεωπόνος: "Ιστορία του ελαιώνα της Άμφισσας. Video/ slides για την ιστορία του ελαιώνα της Άμφισσας.
  • Μαστρογιαννόπουλος Ιωάννης, B.A.M. Sc, Προϊστάμενος Τμήματος Ποιότητας/ Διασφάλισης Ποιότητος Nutria Α.Ε.: "Ποιότητα ελαιολάδου, ποιότητα και ποιοτική τυποποίηση ελαιολάδου".
  • Κέντρος Γεώργιος, Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., Προϊστάμενος Περ. Δ/νσης Αττικής-Αιγαίου, georgios.kentros@opekepe.gr: "Νέα Κοινή Αγροτική 2015-2020 και επιδοτήσεις από Ε.Ε.".
Θέματα προς συζήτηση: "Η απουσία της ελιάς Αμφίσσης από τα ράφια".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...