Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κωστοπαναγιώτου Ηλίας: Καταβολή χρημάτων για την αποπληρωμή εφημεριών-υπερωριών για το Α' τρίμηνο του 2016, σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό κλπ.

Γραφείο Τύπου                                                                                        Αθήνα, 18 Μαρτίου 2016
Υπουργείου Υγείας

 
Δελτίο Τύπου

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εποπτευομένων από το υπουργείο Υγείας φορέων του ΕΣΥ, έχουν ήδη μεταφερθεί τα χρήματα για την αποπληρωμή των εφημεριών- υπερωριών και εξαιρεσίμων για το α΄τρίμηνο του 2016. Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί σε γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων, Υγειονομικών Περιφερειών, ΠΕΔΥ και ΕΚΑΒ όλης της χώρας καθώς και των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΝΙΜΙΤΣ, Αρεταίειο και Αιγινήτειο, ανέρχεται σε 74.582.759.80€*.
Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη ενημερώσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων για την ανάγκη άμεσης ενταλματοποίησης των εν λόγω δαπανών έτσι ώστε μέχρι τη μισθοδοσία της 27ης Απριλίου να έχουν καταβληθεί οι παραπάνω πρόσθετες αμοιβές.
*Εφημερίες γιατρών: 54.203.675€. Υπερωρίες λοιπού προσωπικού: 20.379.084€

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...