Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Άλαλα τα χείλη των νταβατζήδων. Τώρα παριστάνουν τους «χαρούμενους και αισιόδοξους»

Πριν ξημερώσει καλά καλά Μεγάλη Παρασκευή, μας δικαίωσαν.
Οι νταβατζηδες και οι διαδικτυακές τους βουβουζέλες που μέχρι εχθές πανηγύριζαν για την επερχόμενη καταστροφή της χώρας, που φυσικά την επιθυμούν διακαώς για να γλιτώσουν την μέγγενη της δικαιοσύνης και την δικη τους χρεοκοπία, τώρα τρέχουν να τα μαζέψουν. Πάνε τα πύρινα άρθρα με grexit, χρεοκοπίες, παραιτήσεις, εκλογες κλπ Όπως είχαμε προβλέψει, τρέχουν να κρυφτούν.

Αυτοί που χρεοκοπούσαν την χωρα εδώ και έξι χρόνια για να αποτρέψουν την δική τους χρεοκοπία.
Αυτοί που λήστεψαν την χωρα ως συμμορία Σημίτη και προσπαθούσαν να γλιτώσουν την τιμωρία με Κούληδες και Θεοδωράκηδες για πολιτικούς προστάτες.
Τώρα βλέπουν ότι έρχεται ο λογαριασμός για τα εγκλήματα τους και ετοιμάζουν τα επικοινωνιακά τους λαγούμια. Αυτή την φορά όμως δεν θα γλιτώσουν αυτοί, θα «γλιτώσει» η Ελλάδα. Έτσι, για αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...