Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η ανακοίνωση της Π.Ε Φωκίδας για την καταλληλότητα του νερού σε Ιτέα, Κίρρα, Χρισσό, Δελφούς.

Μετά την πρόσφατη διαβεβαίωση του Δήμου Δελφών,έρχεται τώρα και η ΠΕ Φωκίδας δια στόματος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κων. Μίχου να ενημερώσει τους πολίτες με σχετική ανακοίνωση για την καταλληλότητα προς πόση του νερού της Ιτέας, Κίρρας, Χρισσού και Δελφών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ε.Φωκίδας:

Σχετικα με δημοσιεύματα που κυκλοφορόν τελευταία στο διαδίκτυο για την ποιότητα του πόσιμου νερού στις περιοχές της Ιτέας - Κίρρας - Χρισσού και Δελφών, ανακοινώνουμε τα παρακατω:

Έπειτα από δειγματοληψία πόσιμου νερού που πραγματοποίησε η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας, Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου, της ΠΕ. Φωκίδας, στις 8 Μαρτίου του 2016, από τα δίκτυα υδροδότησης των δημοτικών και τοπικών κοινοτικών Άμφισσας, Ιτέας, Κίρρας, Χρισσού , Δελφών, Γαλαξιδίου, σας γνωρίζουμε ότι, από μικροβιολογικής αποψης το νερό είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για πόση, ήτοι πληροί της προϋποθέσεις της ΚΥΑ 2600/2001, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ 38295/07.
Οι αναλύσεις έγιναν στο Περιφερειακό εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας.
Όσο για την καταλληλότητα του θαλασσινού νερού στις περιοχές των ακτών κολύμβησης, η ίδια υπηρεσία, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει δειγματοληψία, πριν την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου, όπου θα βγαλουμε σχετική ανακοίνωση, για την καταλληλότητα αυτών ή μη.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...