Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Χαστούκι από τις ΗΠΑ στην Τουρκία » Η Ευρώπη να σταματήσει τον Ερντογαν»

Η πολιτική των ΗΠΑ σκληραίνει μερα με την μέρα εναντίον της Τουρκίας. Έκαναν υπομονή μήπως συμμορφωθεί, αλλά αυτό για τους Τούρκους ειναι δείγμα αδυναμίας που το εκμεταλλεύονται.
Την προηγούμενη εβδομάδα μια Δανή δημοσιογράφος στην Τουρκία Εμπρου Ουμαρ, κάνοντας τις διακοπές της (ας πρόσεχε) , άκουσε την πόρτα να χτυπά από την Τουρκική αστυνομία γιατί είχε γράψει στο twitter της κατα του Ερντογαν.
Αφου ανακρίθηκε για 15ωρες της ζητήθηκε να μην φύγει από την χώρα μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας αν θα δικαστεί !
Αυτο μαζί με την δίωξη του Γερμανού ποιητή και το βίντεο μιας σατυρικης εκπομπής στη Σουηδία ειναι προκλήσεις που δεν μπορεί να ανεχτεί η Ευρώπη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...