Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Την Πέμπτη 16/6/2016 η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Ιτέας.

Αύριο Πέμπτη 16/6/16 στις 19:00 συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Ιτέας, με 12 θέματα.
Τα θέματα αναλυτικά:
1. Γνωμοδότηση περί ονομασίας οδού στην πόλη της Ιτέας ως «Κωνσταντίνου Μπακογιάννη».
2. Επί αιτήσεως των Σχολών Οδηγών της Δ.Κ. Ιτέας.
3. Εξέταση αιτήματος του κ. Τσακιρίδη Γεωργίου του Στεργίου για παραχώρηση χώρου στην Πλατεία Θεάτρου της Δ. Κ. Ιτέας.
4. Επί αιτήσεως του κ. Πέτρου Βέργου σχετικά με την Τουριστική Προβολή της Ιτέας.5. Εισήγηση για κατεδάφιση τσιμεντόπλινθου τοίχου κατά μήκος του παλαιού γηπέδου στην Ε.Ο. Ιτέας-Ναυπάκτου.
6. Αποδοχή δωρεάς μελέτης, με τίτλο «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΜΑΪΑΜΙ ΕΩΣ ΑΛΜΥΡΟΒΡΥΣΗ», από τον κ. Κελαϊδίτη Κωνσταντίνο.
7. Αποδοχή εθελοντικής εργασίας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας (αίτηση της κας Μπεμπή Ευαγγελίας του Εμμανουήλ).
8. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της «ΜΙΧ. ΠΑΠΑΠΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται εντός ξενοδοχείου στην οδό Αθ. Διάκου 2 στην Ιτέα.
9. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» της «ΜΙΧ. ΠΑΠΑΠΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στην οδό Αθ. Διάκου 1 στην Ιτέα.
10. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» της Παπανικολάου Αλίκης που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου & Ι. Σκαρίμπα 1 στην Ιτέα.
11. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» της «ΑΦΟΙ ΜΠΑΝΑ-ΓΙΟΒΑΝΑΚΗ- Β. ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου αριθμ. 111 στην Ιτέα.
12. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» του Αλεξανδρόπουλου Νικολάου του Κων/νου που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 89 στην Ιτέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...