Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ Κ.Υ

Στο Γ.Ν. Άμφισσας στο νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό οφείλονται νυχτερινά και αργίες του 2015.
Απέναντι στις πιέσεις που ασκήθηκαν από το σωματείο τόσο προς την 5η ΥΠΕ όσο και προς την διοίκηση του νοσοκομείου , βρέθηκε τρόπος να εξοφληθούν οι τρεις από τους τέσσερις μήνες που εκκρεμούσαν.
Σχετικά με τον μήνα Δεκέμβριο του 2015, που εκκρεμεί και παρά τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ παραμένει απλήρωτος.
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα τερτίπια έχουν να κάνουν με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς , για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων του κράτους , εκείνο που ξέρουμε είναι ότι εμείς παραμένουμε απλήρωτοι και κανένας θεσμικός παράγοντας δε μας δίνει σαφείς απαντήσεις.
Καταδικάζουμε λοιπόν όλα αυτά τα σε βάρος μας τερτίπια , προειδοποιούμε την 5η ΥΠΕ , πως θα προβούμε σε περαιτέρω νομικές διαδικασίες άμεσα , αφού τα απαιτούμενα κονδύλια για την καταβολή των νυχτερινών και αργιών υπήρχαν , και έγινε περικοπή με δική της ευθύνη.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...