Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο Πολάκης απέναντι στο μισανθρωπισμό του Λοβέρδου, Γεωργιάδη και τα τσεκούρια του Βορίδη

Ολοι γνωρίζουμε τις δηλώσεις Λοβέρδου ότι « οι συνταξιούχοι δεν πεθαίνουν» , τον διασυρμό των οροθετικών γυναικών που οδήγησε σε αυτοκτονία μιας έξω αυτών. Θυμόμαστε τονΓεωργιαδη που ήθελε την δόξα των απολύσεων απο τον Τόμσεν και τη γνωστή φράση του «οποίος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».
Ποιος ειναι όμως ο Πολακης και οι νταβατζηδες έχουν τόσο μίσος απέναντι του (πέρα απο το ότι τους ξεσκέπασε τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ που έκοβαν φάρμακα απο ασθενείς για εκμαυλίζουν συνειδήσεις)
Έκανε 13 φορές αίτηση για δουλειά στο ΕΣΥ. 
«Αλλά, ως επικεφαλής πολλών και μεγάλων κινητοποιήσεων, σιγά μην τον δέχονταν». 
Έστησε την κλινική ΙΑΣΗ στον Πειραιά, «από τις πρίζες μέχρι το επιστημονικό προσωπικό. Μας έφερναν ανθρώπους να πεθάνουν σε μας, αφού τους είχαν δει γιατροί φίρμες. Ο Παύλος τούς έσωζε.
Έκανε τη μαγική κίνηση που δεν ήταν άλλη από μια προσπάθεια μέχρις εσχάτων να σωθεί ο ασθενής», λέει συνάδελφός του και επιβεβαιώνουν ασθενείς τους. «Πάντα μας έλεγε πως δεν έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε τη ζωή ανθρώπου, ας είναι και 100 χρόνων, αν δεν εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια να τον σώσουμε. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα», δηλώνει νοσηλεύτρια που δούλεψε μαζί του χρόνια.
Το “who is who”- ζωής, ενός πραγματικά ασυμβίβαστου και “αιρετικού” πολιτικού, γιατρού , παρουσιάζει σε ένα πολύ προσεγμένο ρεπορτάζ η συνάδελφος Νόρα Ράλλη στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...